O nama

Ko smo mi?

2005. godine smo počeli kao porodična firma. Specijalizovani smo za opremanje poslovnih i stambenih objekata kvalitetnim nameštajem od pločastih materijala. Mi pretvaramo Vaše želje u stvarnost.

Čime se bavimo?

Proizvodimo po meri kuhinje, ormare, nameštaj za kupatilo i ostale prostorije u Vašem domu. Opremamo nameštajem apartmane i poslovne objekte (maloprodaja, ugostiteljstvo, apoteke...).

Gde sve radimo?

Pored Užica i Zlatibora u lokalu, poslujemo u svim gradovima Republike Srbije, kao i u većim mestima u BiH i Crnoj Gori. Kvalitet i cena našeg nameštaja nas preporučuje novim klijentima, tako da se naše tržište širi.

15

godina poslovanja

20

hiljada komada nameštaja

5

hiljada zadovoljnih klijenata

Vama na raspolaganju

PROCES IZRADE NAMEŠTAJA PO MERI
Prijem porudžbine

01

Prijem porudžbine

Pozovite nas i besplatno ćemo doći na Vašu adresu. Iznesite svoje zahteve, želje i ideje za novi nameštaj i odaberite tip i dezen materijala. Sa specifikacijama i merama prostora pristupamo sledćem koraku.

Pozovite nas
Planiranje nameštaja

02

Planiranje nameštaja

Kvalifikacije i dugogodišnje iskustvo nam omogućuje da isplaniramo svaki komad nameštaja tako da savršeno ispunjava Vaša očekivanja, estetske norme i optimalnu funkcionalnost. Po prihvaćenom planu računamo cenu koštanja i dajemo punudu.

Izrada nameštaja

03

Izrada nameštaja

To je naša osnovna delatnost i u tome smo nabolji. Zahvaljujući savremenoj opremi, ali pre svega iskusnim i predanim majstorima pretvaramo Vaš plan u kvalitetan i dugotrajan nameštaj.

Dostava i montaža

04

Dostava i montaža

Gotove komponente donosimo i po potrebi montiramo (kuhinje, plakare...) na Vašoj adresi. Uprkos trendu prodaje nameštaja koji kupac sklapa, mi i dalje isporučujemo GOTOV NAMEŠTAJ. Vaše je samo da uživate u novom ambijentu.